Spoorboekje: voetbal in Australië, WK-duel opnieuw en TW-weekje

Spoorboekje: voetbal in Australië, WK-duel opnieuw en TW-weekje

21 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 21 maart.
Specials

Transferweekje
Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Eredivisie-updates
De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Wie traint er wel en wie traint er niet? Zitten er spelers in quarantaine of staan ze op het veld? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. Tot slot komen Fortuna Sittard, ADO Den Haag en RKC Waalwijk aan bod.

Wedstrijden

Western Sydney Wanderers FC - Sydney FC (9.30 uur)
De Australische A-League is de enige nog serieuze competitie waar nog gevoetbald wordt. Dit gebeurt wel achter gesloten deuren. Vanochtend (Nederlandse tijd) staat de stadsderby tussen Western Sydney Wanderers FC en Sydney FC op het programma. De gasten zijn koploper in Australië, maar hebben het traditioneel lastig tegen de huidige nummer acht. Is dit wederom het geval?

Voetbal op tv

13.00 uur: Willy, een leven lang PSV, FOX Sports 1 - documentaire
15.00 uur: Spanje - Nederland, YouTube-kanaal FIFA - volledig verslag van WK-duel 2014 
20.00 uur: Zij die Louis van Gaal waard zijn, FOX Sports 3 - documentaire
22.00 uur: Glasgow Connectie, FOX Sports 3 - documentaire

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020