Gisteren gemist: besmetting bij Eintracht, Mikel doet zijn verhaal

Gisteren gemist: besmetting bij Eintracht, Mikel doet zijn verhaal

20 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 19 maart.Speler Eintracht Frankfurt test positief op coronavirus
Een speler van Eintracht Frankfurt heeft positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Duitse club donderdagavond wereldkundig gemaakt. Om welke speler het gaat, is niet onduidelijk.

Mikel geeft uitgebreid tekst en uitleg over vertrek bij Trabzonspor
John Obi Mikel heeft in een onderhoud met The Guardian uitgebreid uitgelegd waarom hij is vertrokken bij Trabzonspor. Een aantal dagen nadat hij op Instagram klaagde dat er in Turkije ondanks het heersende coronavirus nog werd gevoetbald, werd zijn contract ontbonden. "Ik dacht gewoon: hier wil ik geen deel van uitmaken."

'Niet voltooien seizoen zou PL-clubs 817 miljoen euro kosten'
Hoe het restant van het seizoen eruit komt te zien is nog onduidelijk, maar over één ding zijn de twintig Premier League-clubs het met elkaar eens: het seizoen moet links- of rechtsom worden afgemaakt. Lukt dat niet, dan heeft dat namelijk enorme financiële gevolgen. Het kost de competitie 817 miljoen euro aan televisiegelden als het seizoen niet kan worden voltooid, meldt The Athletic.

Voorzitter Franse voetbalbond wil Ligue 1 half juli afronden
Noël Le Graët acht het onmogelijk om het restant van het Ligue 1-seizoen voor 30 juni uit te spelen. Dat is een belangrijke datum, want dan lopen veel spelerscontracten af. De voorzitter van de Franse voetbalbond (FFF) wil dat de competitie tot halverwege juli doorgaat.

Feestende Jovic haalt zich woede van premier Servië op de hals
Luka Jovic heeft om de verkeerde redenen de Servische headlines gehaald. De spits van Real Madrid werd feestend gespot in Belgrado, terwijl hij eigenlijk in quarantaine had moeten zitten. Ana Brnabic, premier van Servië, is daar allerminst blij mee.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020