Juventus wilde Lukaku ook: "Het scheelde echt heel weinig"

19 maart 2020, 19:43

Internazionale ging afgelopen zomer met de handtekening van Romelu Lukaku aan de haal, maar Juventus was ook in de race om de Belgische spits over te nemen van Manchester United. Volgens Lukaku scheelde het niet veel of hij had bij de grote concurrent gespeeld. In een Facetime-interview met oud-voetballer Ian Wright gaat de bonkige spits ook in op gevolgen die de lockdown in Italië op hem hebben.

Inter verpulverde afgelopen zomer het eigen transferrecord om Lukaku over te nemen van Manchester United. Juventus was echter ook bereid diep in de buidel te tasten voor de komst van de spits, die tot op heden 23 keer scoorde voor Inter. "Het scheelde weinig, echt heel heel weinig", erkent Lukaku. "Maar ik wilde naar Inter en de trainer (Antonio Conte, red.). Hij wilde me ook al naar Chelsea en Juventus halen toen hij daar werkte."

Net als zijn teamgenoten zit Lukaku vanwege het heersende coronavirus al enige tijd in quarantaine. "Ik mis het gewone leven. Gewoon bij mijn moeder zijn, met mijn zoon, tijd met mijn broer doorbrengen. Het is vervelend, want je kunt geen ander contact hebben met anderen. Ik mis het ook om te trainen en voor fans te spelen. Door deze situatie begin je te waarderen wat je hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen