Spoorboekje: achtergrondverhaal Athletic, Eredivisie-updates

Spoorboekje: achtergrondverhaal Athletic, Eredivisie-updates

20 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 20 maart.Specials

Achtergrond: Athletic de Bilbao speelt voetbal met eigen regels
Samen met FC Barcelona en Real Madrid vormt Athletic de Bilbao het heilige Spaanse drietal dat nooit uit de hoogste divisie degradeerde. De club uit Baskenland is uniek in het mondiale topvoetbal en houdt er eigen regels en principes op na. Het hielp Los Leones vaak aan successen, maar lijkt aan erosie onderhevig. Waarom Athletic de Bilbao de clubprincipes belangrijker vindt dan sportief succes.

Eredivisie-updates
De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Wie traint er wel en wie traint er niet? Zitten er spelers in quarantaine of staan ze op het veld? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. Vandaag komen VVV-Venlo, FC Twente en PEC Zwolle aan bod.

Voetbal op tv

16.00 uur: Anco, FOX Sports 3 - documentaire
19.00 uur: Inside Serie A, Ziggo Sport Voetbal - informatiemagazine
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - talkshow
20.30 uur: Jaap Stam, the perfect centre-half, FOX Sports 1 - documentaire
22.30 uur: Bij Andy in de auto: Sjaak Polak, FOX Sports 2 - documentaire

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020