Ter Avest in quarantaine: "Elke dag temperatuur doorgeven"

19 maart 2020, 11:10

Hidde ter Avest verblijft verplicht in quarantaine. Al een week lang zitten de speler van Udinese en zijn vriendin in hun appartement. "Wij zijn in quarantaine, omdat we vorige week zondag tegen Fiorentina hebben gespeeld en een paar spelers daarvan zijn daarna positief getest", legt de oud-speler van FC Twente uit.

Bij Udinese is echter nog niemand positief getest. "Wij moeten elke dag onze temperatuur meten en doorgeven. Mijn vriendin en ik zijn nog steeds gezond. Ik moet eerlijk zeggen dat de eerste week nog redelijk snel voorbij is gegaan", vertelt de verdediger in de Tubantia. "We hebben het geluk dat het weer nu mooi is, waardoor we op het balkon kunnen zitten. En ik heb sinds een paar weken een gitaar, al weet ik niet of iedereen daar blij mee is in mijn omgeving haha..."

Lees ook: De Roon mag huis niet uit na contact met Valencia-spelers

Net als heel Italië, is Udine in lockdown. Zulke ernstige taferelen als in Bergamo, kent de stad niet. Beide steden zijn bijna driehonderd kilometer van elkaar verwijderd. "Zo extreem is het hier niet. We hebben in de stad enkele gevallen, maar er zijn nog geen doden gevallen, naar wat ik heb vernomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen