Eredivisie-update VVV-Venlo: campagne #StayAtHomeVVV

Eredivisie-update VVV-Venlo: campagne #StayAtHomeVVV

20 maart 2020 – De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Wie traint er wel en wie traint er niet? Zitten er spelers in quarantaine of staan ze op het veld? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. In deel XIII: VVV-Venlo.Algemene status
De Koel is in elk geval tot en met 6 april gesloten. Behalve de spelers zit ook het overige personeel de komende weken thuis. Alle jeugdwedstrijden, activiteiten en evenementen zijn eveneens geannuleerd. Deze zijn tot nader order uitgesteld. "Uiteraard hopen wij dat de situatie spoedig normaliseert en wij ook weer terug kunnen naar de normale gang van zaken", aldus directeur Marco Bogers.

Om toch vermaak te bieden is de esports-afdeling van VVV de campagne #StayAtHomeVVV begonnen. Het esportsteam organiseert de komende tijd diverse FIFA-toernooien en worden er op social media verschillende challenges gedeeld. Zo wil VVV haar fans in contact laten komen met de spelers en de esporters. De aftrap van deze campagne is komende dinsdag, als VVV samen met Heracles Almelo een FIFA-toernooi organiseert. De clubs zullen ook een virtuele wedstrijd tegen elkaar spelen. VVV roept alle fans op om de club ook tijdens dit toernooi te ondersteunen.

Trainingen
De selectie van VVV komt in elk geval tot en met 6 april niet samen. Met een persoonlijk trainingsschema moeten de spelers hun conditie op peil houden. VVV volgt de adviezen van de autoriteiten en daar zal de hervatting van de groepstrainingen van afhankelijk zijn. 

Blessures
Vlak voordat het coronavirus Nederland definitief in z'n greep kreeg, belandde Chris Kum in de lappenmand van VVV. De aard en de ernst van zijn kuitblessure is vorige week nader onderzocht. Onduidelijk is hoe lang de verdediger daadwerkelijk uit de roulatie is. Aaron Bastiaans herstelt al wat langer van een gebroken middenvoetsbeentje. Hij naderde voor het stilleggen van de Eredivisie al zijn rentree.

Corona-nieuws
Voetbalclubs staan massaal stil bij applausminuut voor de zorg

Social media
Fans steunen zorgmedewerkers

Thuis bij Danny Post

Media weet directeur te vinden

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 april 2020

  2. vrijdag 3 april 2020

  3. donderdag 2 april 2020