Abramovich, Mané en Duitse selectie maken mooi corona-gebaar

Abramovich, Mané en Duitse selectie maken mooi corona-gebaar

18 maart 2020 – Chelsea-eigenaar Roman Abramovich heeft zich van zijn goede kant laten zien. De Russische miljardair heeft in de strijd tegen het coronavirus het clubhotel van de Engelse voetbalclub ter beschikking gesteld aan de Engelse zorginstellingen. Tevens betaalt hij alle kosten voor de mensen die daar logeren.Er mag door het zorgpersoneel worden geslapen in het hotel, zodat ze niet zo ver heen en weer hoeven reizen naar de locaties buiten de stad of hun huizen buiten Londen. Het gehele hotel mag worden gebruikt door het personeel als dat nodig is. De enige voorwaarde is dat de logees geen symptomen van het coronavirus hebben.

Mané
Liverpool-aanvaller Sadio Mané heeft eveneens een goede daad verricht: de aanvaller van Liverpool maakte spontaan ruim 45 duizend euro over naar zijn vaderland Senegal om het coronavirus te bestrijden. In Senegal zijn weliswaar nog niet zo veel besmettingen als in de Europese landen, maar het aantal loopt wel flink op en kan ook daar een groot gevaar vormen voor de volksgezondheid aldaar.

Duitse selectie
Ook de selectie van Duitsland maakte een mooi gebaar: alle spelers hebben met elkaar liefst 2,5 miljoen euro gedoneerd aan Duitsland ter bestrijding van het coronavirus. In een Instagram-bericht laat de selectie weten met de Duitsers mee te leven en vragen ook hun volgers om een donatie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020

  3. zondag 29 maart 2020