ADO Den Haag: kansen bij overname die grootaandeelhouder doet

ADO Den Haag: kansen bij overname die grootaandeelhouder doet

18 maart 2020 – ADO Den Haag ziet meer kansen nu Vantone Investments Holding Limited, de grootaandeelhouder van United Vansen, dat op haar beurt weer grootaandeelhouder is van de Eredivisie-club, op het punt staat om de Chinese voetbalclub Tianjin Tianhai over te nemen. Sportief en financieel zou het een vooruitgang kunnen betekenen.Dat vertelt algemeen directeur Mohammed Hamdi tegenover Voetbal International. "We zijn op de hoogte dat onze grootaandeelhouder van plan is deze acquisitie te doen en zien kansen en mogelijkheden zodra de aandelentransactie een feit is. Pas dan gaan we in gesprek over de vraag op welke manier we met gebundelde krachten toegevoegde waarde voor beide clubs kunnen creëren", aldus Hamdi tegenover het weekblad.

Lees ook'United Vansen intensiveert samenwerking tussen ADO en China'

Het zou bijvoorbeeld makkelijker moeten worden om spelers uit China naar Den Haag te halen, schrijft VI. De overname zou – als de corona-ontwikkelingen geen roet in het eten gooien – binnen twee weken voltooid moeten zijn.

Met de overname van Tianjin wordt een belofte van United Vansen waargemaakt. De grootaandeelhouder beloofde al langer de samenwerking tussen club en land te intensiveren. Dat kan met deze deal gaan gebeuren. De club speelt in de Chinese Super League - de hoogste afdeling van het land.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020