Spoorboekje: vergadering Premier League, Eredivisie-updates

Spoorboekje: vergadering Premier League, Eredivisie-updates

19 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 19 maart.Nieuws

Vergadering Premier League
Hoe ziet het vervolg van de Premier League eruit? Vertegenwoordigers van de twintig clubs komen vanochtend (telefonisch) bijeen om het daar over te hebben. Volgens The Guardian zijn alle clubs vastbesloten om hoe dan ook het seizoen voor 30 juni af te maken, ook als dat betekent dat er achter gesloten deuren gespeeld moet worden.

Specials

Eredivisie-updates
De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Wie traint er wel en wie traint er niet? Zitten er spelers in quarantaine of staan ze op het veld? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. Vandaag komen sc Heerenveen, Sparta Rotterdam en FC Emmen aan bod.

Voetbal op tv

08.30 uur: Robin van Persie – Premier League Legend, Ziggo Sport, documentaire
14.30 uur: Classic Match: FC Utrecht – AZ, FOX Sports 1, flashback
16.30 uur: Classic Match: de ontknoping van de Eredivisie (2006/07), FOX Sports 2, flashback

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020