EK 2020 uitgesteld: dit gebeurt er met de wedstrijdkaarten

EK 2020 uitgesteld: dit gebeurt er met de wedstrijdkaarten

18 maart 2020 – Met het uitstellen van het EK 2020 naar de zomer van 2021 zal er voor de fans die van plan waren het evenement te bezoeken, veel veranderen. Bijvoorbeeld diegenen die een ticket hadden gekocht voor de wedstrijden: wat gaat daarmee gebeuren? De UEFA heeft daarover inmiddels duidelijkheid gegeven. Als je zeker bent dat dat je als koper van het EK-ticket er in de zomer van 2021 níet bij kunt zijn, dan krijg je de volledige waarde van je ticket terug, zo bevestigt de UEFA. Het ticketteam zal contact opnemen met de kopers van een kaartje voor verdere details, maar als je de kaarten bewaart, kun je ze in de zomer van 2021 alsnog gebruiken voor in principe dezelfde wedstrijden.

Lees ookUEFA komt met bevestiging: EK wordt verplaatst naar zomer 2021

Voor fans die een reis naar Sint-Petersburg (Rusland) hadden geboekt voor het EK – waar een visum voor nodig -, kunnen een persoonlijke e-mail verwachten van de UEFA. Zij nemen rechtstreeks contact op met de betrokkenen. Dat geldt ook voor de mensen die zich als vrijwilliger voor EURO 2020 hadden aangemeld.

Voor het annuleren en/of wijzigen van hotel- en vluchtboekingen, adviseert de UEFA de bezoekers om zo snel mogelijk contact op te nemen met de partijen bij wie dat aangeschaft is. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020