Mikel wilde dat competitie werd stilgelegd en is nu clubloos

17 maart 2020, 21:24

Het is een vreemde week voor John Obi Mikel. De middenvelder moest met Trabzonspor afgelopen weekend 'gewoon' in actie komen in de Turkse competitie, maar vond dat vanwege het coronavirus belachelijk. Enkele dagen later is hij ineens vertrokken bij Trabzonspor.

De Nigeriaanse middenvelder had bij Trabzonspor nog een verbintenis tot 2021, maar zal geen duel meer spelen voor de Turkse club. De 32-jarige controleur kwam zondag met een statement naar buiten over de Turkse competitie en is nu vertrokken. Of er een causaal verband is, wordt niet gemeld door de club. Wel is duidelijk dat het in goed overleg is gebeurd.

"Er is meer dan voetbal. Ik wil niet spelen in deze situatie, ik voel me daar niet lekker bij. Iedereen zou in deze tijd thuis moeten zijn bij z'n families en geliefden. Het seizoen zou moeten worden gecanceld aangezien de wereld turbulente tijden kent", sprak hij afgelopen zondag. Trabzonspor speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Istanbul BB. Mikel kwam in die wedstrijd niet in actie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen