Utrecht pakt draad op en gaat actief helpen met speciaal platform

17 maart 2020, 18:04

FC Utrecht gaat actief helpen in de maatschappij. De club heeft dinsdag een speciaal platform gelanceerd, dat luistert naar de naam FC Utrecht Helpt. 'Via dat platform brengt FC Utrecht mensen die aangeven wel wat hulp te kunnen gebruiken en mensen die aangeven graag te willen helpen, bij elkaar. Vanuit het hart, juist nu!', schrijft de club.

De Domstedelingen doen een beroep op iedereen. 'Help elkaar door je beschikbaar te stellen om de ouders, de verplegers, politie en brandweer, supermarktmedewerkers en bezorgers, die we zo hard nodig hebben op dit moment, hun werk te kunnen laten doen', luidt de oproep van de club. 'FC Utrecht zoekt actief naar mensen die willen helpen door boodschappen te doen voor een ander, door op te passen of door te bellen met eenzame ouderen. Andersom werft de club dus ook mensen die hulp nodig hebben bij het doen van boodschappen, of oppas zoeken of graag gebeld willen worden voor een praatje.'

Ook de spelers en staf van Utrecht helpen mee. Zij gaan via het speciale platform hun leestips delen. 'Dat sluit dan ook weer feilloos aan op het feit dat FC Utrecht basisschoolkinderen in de provincie stimuleert te lezen. Een goede taalbeheersing is de basis voor zelfstandigheid en een gezonde levensstijl', schrijft de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen