KNVB krijgt opdracht om competities voor 30 juni af te ronden

17 maart 2020, 16:21

De KNVB heeft als opdracht de eigen competities voor 30 juni te voltooien. Dat is duidelijk geworden na het besluit van de UEFA om het EK naar 2021 te verplaatsen. "De startdatum van EURO2020 was één van de puzzelstukjes bij het vaststellen van de nieuwe speelschema's", aldus directeur betaald voetbal Eric Gudde.

In elk geval is de bekerfinale van 19 april tussen Feyenoord en FC Utrecht al uitgesteld naar een nader te bepalen datum. "In samenwerking met de Eredivisie CV (ECV) en Coöperatie Eerste Divisie (CED) werken we aan mogelijke scenario's, waarbij we uiteraard afhankelijk blijven van de omstandigheden. Na de gesprekken vanmiddag is nu ook duidelijk dat alle competities in Europa op 30 juni klaar moeten zijn", vervolgt Gudde op de website van de KNVB. We hopen binnenkort meer over de verschillende scenario's te kunnen melden."

De deadline van 30 juni is bepaald vanwege de contracten van spelers. Die dag is de laatste contractuele dag voor spelers met een aflopende verbintenis of huurlingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen