Sol baalt dat hij nog wel moest spelen met Dinamo Kiev

17 maart 2020, 09:11

Waar vrijwel al het voetbal over de hele wereld platligt, werd er afgelopen weekend in Oekraïne nog 'gewoon' gevoetbald. Fran Sol moest met Dinamo Kiev spelen tegen Desna en dat was voor de Spaanse spits tegen wil en dank. "Ik had niet het idee dat ook maar iemand er plezier in had dat we zondag moesten voetballen."

Dat vertelt de voormalig Willem II-aanvaller tegenover het Brabants Dagblad. "De focus ligt op het nemen van voorzorgsmaatregelen tegen dat virus. Maar ja. Je moet spelen. Dat zijn nou eenmaal de regels", weet Sol, die overigens negentig minuten op de bank bleef bij Dinamo Kiev.

De spits verwacht overigens wel dat Oekraïne het voorbeeld van veel andere Europese landen snel zal volgen. "Dat is wel de verwachting", aldus Sol, die veel Spaanse familieleden en vrienden heeft met wie hij mee wil leven. "Gelukkig waren mijn ouders al voor de uitbraak van het virus in Kiev. Ze zijn hier nog steeds. Het is hier beter dan in Madrid. In Oekraïne zijn nog maar drie mensen getroffen door het virus."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen