Valencia maakt melding van nog meer coronabesmettingen

16 maart 2020, 22:21   Bijgewerkt: 17 maart 2020, 00:11

Valencia is hard geraakt door het coronavirus. De Spaanse club meldt maandagavond dat liefst 35 procent van de afgenomen tests positief zijn teruggekomen. Eerder maakte Valencia al bekend dat Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala en José Gaya waren besmet.

Wie positief hebben getest op het coronavirus, maakt de club niet bekend. Eveneens is niet duidelijk hoeveel werknemers van Valencia nu besmet zijn met virus. De club laat wel weten dat het besmette personeel asymptomatisch is. Dat betekent dat zij geen ziekteverschijnselen vertonen. Ook zitten de met corona besmette werknemers in thuisisolatie.

Valencia was vorige maand nog in Noord-Italië, de grootste coronahaard van Europa. Daar speelde het de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta. Omdat bij Valencia besmettingsgevallen zijn, zitten ook de spelers van de Italiaanse club in quarantaine. "Je moet thuisblijven. Iedereen blijft thuis. Ik heb genoeg in huis om het de komende weken te redden. We moeten roeien met de riemen die we hebben", zei Atalanta-middenvelder Marten de Roon bij Rondo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen