'Wijnaldum verlengt contract bij Liverpool met twee jaar'

16 maart 2020, 10:25

Georginio Wijnaldum (29) gaat zijn contract bij Liverpool vermoedelijk dan toch verlengen. De Nederlander beschikt in 2021 over een aflopende verbintenis bij The Reds, die de club al langer dolgraag wil verlengen. Inmiddels zou de middenvelder zelf ook akkoord zijn over een verbintenis die hem tot en met minimaal 2023 bij de club houdt.

Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde journalist Nicolò Schira. In het nieuwe contract wordt bovendien een optie opgenomen voor een extra derde seizoen, waardoor hij tot bijna zijn voetbalpensioen bij Liverpool zou kunnen blijven. In januari viel Wijnaldum nog op door zich op de vlakte te houden over een eventueel nieuw contract: hij stond ervoor open om ooit terug te keren bij een van zijn oude clubs in Nederland.

Liverpool betaalde in 2016 dertig miljoen euro voor de voetballer van Newcastle United, die in zijn debuutseizoen in de Premier League veel indruk maakte. Onder Jürgen Klopp is de 62-voudig international een vaste kracht en bovendien een van de vier aanvoerders van de koploper van de Premier League geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen