Spoorboekje: topoverleg UEFA; wordt het EK naar 2021 verzet?

Spoorboekje: topoverleg UEFA; wordt het EK naar 2021 verzet?

17 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 17 maart.
Nieuws

Belangrijke vergadering UEFA
Gaat het EK wel of niet door? Dat is de grote vraag waar we zeer vermoedelijk een antwoord op krijgen. En ook wat er gaat gebeuren met de Champions én Europa League, dat is namelijk waarover de UEFA vandaag zal vergaderen. Diverse nationale bonden (Spanje, Italië) en ook de FIFA liet al weten hopen dat EURO 2020 wordt uitgesteld.

Specials

De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Wie traint er wel en wie traint er niet? Zitten er spelers in quarantaine of staan ze op het veld? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. In deel IV: PSV.

Wedstrijden

Göztepe - Rizespor (18.00 uur)
Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus ten spijt: in Turkije wordt nog gewoon gevoetbald. Voor Rizespor een belangrijk duel in de strijd tegen degradatie, terwijl Göztepe de slechte serie moet beëindigen om in de race te blijven om een Europees ticket. Met Atakan Akkaynak, Beto en Celso Borges komen er mogelijk ook nog wat (oude) bekende namen in actie.

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, nieuwsshow

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020