Galatasaray profiteert niet van remise Turkse koplopers

15 maart 2020, 19:01

Galatasaray heeft zondagavond niet geprofiteerd van het gelijkspel van koplopers Tabzonspor en Istanbul BB. De nummer drie zag eerder op de dag dat het kon inlopen na de remise van de nummers één en twee van de Süper Lig, maar kwam met Ryan Donk negentig minuten op het veld niet tot scoren tegen Besiktas: 0-0.

Bij de bezoekers was Jeremain Lens slechts invaller: hij mocht het laatste half uur nog meedoen, maar kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken namens Besiktas. Voormalig NAC Breda-speler Ömer Bayram was nog wel dicht bij het winnende doelpunt een kwartier voor het einde, maar ook zijn poging werd door Loris Karius uit het doel gehouden.

Lees ookTurkse topper eindigt onbeslist: Elia blijft op de bank

Zodoende blijft de achterstand van Galatasaray – dat negen van de laatste elf officiële duels wist te winnen – drie punten op Trabzonspor en Istanbul BB. Als er doorgevoetbald wordt in Turkije, dan staan halverwege april overigens nog wel de ontmoetingen met Istanbul BB en Trabzonspor op de rol: binnen een week tijd treft Galatsaray beide teams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen