'Club Brugge heeft vijftien miljoen over voor Ajax-reserve Marin'

15 maart 2020, 16:44   Bijgewerkt: 15 maart 2020, 17:20

Club Brugge heeft naar verluidt interesse in Ajax-speler Razvan Marin. De Roemeen kwam afgelopen zomer voor ruim twaalf miljoen euro naar Amsterdam, maar in de hoofdstad heeft hij nog vrijwel niets kunnen klaarspelen waardoor een vertrek steeds dichterbij komt. 

Volgens het Roemeense Stiripesurse is de koploper van België bereidt om vijftien miljoen euro te betalen voor Marin. Mocht het zover komen dan maakt Ajax nog een uitstekende winst op de Roemeens international. De middenvelder kwam afgelopen zomer voor 12,5 miljoen over van Standard Luik, maar heeft in Amsterdam nooit kunnen overtuigen.

Waar hij aan het begin van het seizoen nog begon als basisspeler, staat hij nu helemaal achteraan in de pikorde. Middenvelders Ryan Gravenberch en Carel Eiting zijn de Roemeen inmiddels voorbijgestreefd, terwijl Donny van de Beek en Lisandro Martínez vrijwel altijd zeker zijn van een plek op het middenveld. Een terugkeer naar België lijkt dan ook steeds meer tot de opties te horen. De club van Ruud Vormer probeerde Marin deze winter al te huren, maar daar wilde Ajax toen nog niet mee akkoord gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen