Turkse topper eindigt onbeslist: Elia blijft op de bank

15 maart 2020, 16:07   Bijgewerkt: 15 maart 2020, 16:20

De absolute Turkse topper tussen Trabzonspor en Istanbul BB heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. De nummers één en twee van de Süper Lig, die tegen elkaar speelden zonder publiek, hielden elkaar in evenwicht (1-1). Dat resultaat is voor thuisploeg Trabzonspor vermoedelijk nog het beste resultaat.

Beide ploegen hadden 52 punten uit 25 duels gepakt en daarmee een minimale voorsprong op achtervolgers Galatasaray en Sivasspor – die nog in actie moeten komen en dus de winnaars kunnen worden van deze speelronde. Met Eljero Elia negentig minuten op de bank kwam Istanbul BB, dat de laatste vijf officiële duels won, tweemaal tot scoren, maar een van de twee goals was in het verkeerde doel.

Tien minuten na de pauze schoot Demba Ba de bezoekers op voorsprong, door een lage voorzet vanaf rechts droog binnen te schieten. Niet snel daarna kopte Martin Skrtel een corner ongelukkig in de verre hoek achter zijn eigen doelman: 1-1. Voormalig FC Groningen-spits, Alexander Sørloth - een van de sensaties van dit seizoen in Turkije – kwam zodoende niet scoren.

Daardoor komt er een einde aan de winnende reeks van Istanbul BB, maar blijven beide ploegen nog altijd volop in de race om de Turkse titel. Mocht de competitie niet worden afgemaakt en de winnaar gekozen worden op basis van de huidige ranglijst, zal de thuisploeg tevreden zijn met de remise, aangezien zij boven de formatie van Elia en consorten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen