Eredivisie start dagelijkse conference call met de clubs

15 maart 2020, 15:03

Vanaf maandag zal de Eredivisie met de clubs in gesprek gaan over het coronavirus. Er gaat een dagelijkse conference call opgezet worden waarbij alle club tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunnen inbellen met vragen en waarbij ze ook onderling in gesprek kunnen gaan.

Dat is een idee van de Eredivisie CV die steun krijgt van de KNVB en de werkgeversorganisatie FBO. Veel clubs hebben door alle onzekerheid veel vragen waar ze graag antwoord op krijgen. "Dan kan het makkelijkst via een dagelijkse conference call, te beginnen vanaf maandag'', zegt Mattijs Manders, directeur van de Eredivisie CV. "Iedereen heeft een inlogcode gekregen. Het is aan clubs zelf om te kijken of ze iedere dag inbellen, maar zaken veranderen momenteel zo snel en niemand wil in informatie achterlopen, denken we. We hebben ook info nodig van de clubs. Het heeft geen zin als iedereen zelf het wiel aan het uitvinden is.''

Er komt daarnaast ook een speciaal platform waarop relevante documenten terug te vinden zijn. Er is ook een speciaal e-mailadres aangemaakt waar alle vragen die te maken hebben met het coronavirus naar toe gestuurd kunnen worden. "Je kunt je voorstellen dat het ontzettend divers is, de zaken die nu gaan spelen bij clubs", zegt Manders tegen het Algemeen Dagblad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen