Spoorboekje: Eredivisie-updates, corona en wedstrijd in Turkije

16 maart 2020, 07:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 16 maart.

Nieuws

Corona-updates

Zondag kwam er een volledige lockdown in de Eredivisie: niet alleen mag er zelfs niet meer worden getraind, ook werden de wedstrijden nog een week langer uitgesteld. Wat zijn de updates die vandaag komen rondom het coronavirus? In elk geval zullen er geen spelers op het veld staan, na de lockdown. FCUpdate.nl houdt alle updates bij.

Specials

Eredivisie-updates

De Eredivisie ligt stil, toch gebeurt er rondom de clubs in Nederland nog wel het een en ander. Zitten er spelers in quarantaine, staan ze individueel op het veld of helemaal niks? FCUpdate.nl zet van alle Eredivisie-clubs in een overzicht wat de huidige status is van de clubs. In deel I: Ajax. 

Wedstrijden

Antalyaspor – Sivasspor (18.00 uur)

In Turkije mag nog wel gewoon gevoetbald worden en omdat de topploegen afgelopen weekend alle drie (Trabzonspor Istanbul BB en Galatasaray) gelijkspeelden, kan Sivasspor de grote winnaar worden van deze mogelijk laatste speelronde (zonder publiek). De nummer twaalf van vorig seizoen kan bij een zege op de huidige nummer twaalf namelijk op één punt komen van de beide koplopers. Lukt het de stuntploeg om zich weer volop te mengen in de titelstrijd?

Voetbal op tv

14.30 uur: Classic Match: Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk, FOX Spors 1, flashback

19.50 uur: Peptalk, Ziggo Sport, voetbaltalkshow

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen