Gisteren gemist: Thesker heeft corona, EK mogelijk naar najaar

Gisteren gemist: Thesker heeft corona, EK mogelijk naar najaar

15 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 14 maart.



Ilicic staat bal na vierklapper af aan ziekenhuis in Bergamo
Een mooi gebaar van Josip Ilicic. De Sloveense spelmaker van Atalanta Bergamo scoorde afgelopen week vier keer tijdens het Champions League-duel met Valencia en heeft besloten de wedstrijdbal af te staan aan het ziekenhuis in de stad.

Oud-FC Twente-speler Thesker test positief op coronavirus
Stefan Thesker heeft het coronavirus onder de leden. De Duitse verdediger van Holstein Kiel, middenmoter in de 2. Bundesliga, heeft een positieve test afgelegd zo is bekendgemaakt door zijn werkgever.

Weer slecht nieuws Sampdoria: ook Depaoli heeft coronavirus
Sampdoria wordt keihard in het hart geraakt door het coronavirus. De Italiaanse club bracht vrijdag al naar buiten dat vijf clubleden, onder wie oud-sc Heerenveen-speler Morten Thorsby, het coronavirus in hun lichaam hebben. Daar blijft het niet bij, aangezien ook buitenspeler Fabio Depaoli is besmet.

'UEFA overweegt om EK door te schuiven naar december'
Het is een mogelijkheid dat het EK in december gaat worden afgewerkt. Het coronavirus gooit ook in de voetballerij voorlopig roet in het eten waardoor er koortsachtig naar oplossingen moet worden gezocht. Het is een optie dat het EK in december gaat worden afgewerkt en dat de reguliere competities in de zomer worden afgewerkt.

Serie A laat zich van goede kant zien en zamelt geld in
Het coronavirus houdt Italië al enige tijd in zijn greep en dat zal voorlopig ook zo blijven. Het land telt liefst 17,750 besmettingen en is daarmee het zorgenkind van Europa. Voetballers laten zich van hun goede kant zien door geld te doneren aan de ziekenhuizen waar de patiënten hun behandeling krijgen.

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 april 2020

  2. vrijdag 3 april 2020

  3. donderdag 2 april 2020