FC Groningen hoopt oefenwedstrijden te kunnen afwerken

14 maart 2020, 22:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij FC Groningen gaan de trainingen voorlopig gewoon door. De club heeft hygiëne momenteel zeer hoog in het vaandel en heeft de spelers gevraagd om zeer goed voor zichzelf te zorgen. De club gaat tevens proberen om oefenwedstrijden op poten te zetten in de voetballoze periode.

Algemeen directeur Wouter Gudde rekent erop dat de Eredivisie in april zal hervatten en gaat in tussentijd proberen de spelers fit te houden. "Met wedstrijden in de benen. Mocht die mogelijkheid er zijn, de KNVB moet er groen licht voor geven, willen we dat in het stadion doen", zegt Gudde tegen FOX Sports. "Uiteraard allemaal besloten, maar we zullen er wel voor zorgen dat de wedstrijd via onze kanalen te zien is. Niet de leukste maatregelen, maar wel noodzakelijk op dit moment."

Groningen heeft de spelers op het hart gedrukt om hygiëne hoog in het vaandel te hebben. "Zo veel mogelijk afzonderen van de rest van het personeel, geen commerciële, maatschappelijke en media-activiteiten, niet in openbare ruimtes verschijnen als het niet hoeft. Natuurlijk moeten zij ook boodschappen doen, maar je zult toch moeten leven als een monnik. Zodat de kans op besmetting in ieder geval kleiner is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen