Bondscoach Wiegman ziet trainer worden bij ADO wel zitten

14 maart 2020, 12:34   Bijgewerkt: 14 maart 2020, 14:02

Bondscoach Sarina Wiegman heeft veel te danken aan Dick Advocaat. De leidsvrouw van de Oranjevrouwen debuteerde onder de huidig trainer van Feyenoord. Wiegman spreekt haar bewondering uit voor het werk dat hij bij de Rotterdammers heeft neergezet.

"Ik vind dat een geweldige man. Een echte Hagenees. Wat hij nu bij Feyenoord doet ik best bijzonder. En hij is zo zichzelf. Ik vind het zo ongelofelijk", vertelt Wiegman bij Omroep West. "Dat hij die gasten meekrijgt vind ik heel knap. Heel bijzonder." Met Feyenoord klom Advocaat op naar de derde plaats in de Eredivisie en houdt hij kans op de competitiewinst, al staan Ajax en AZ er beter voor.

Met zorgen kijkt Wiegman naar de verrichtingen van ADO Den Haag, dat op de zeventiende plaats staat. Wiegman sluit niet uit ooit hoofdtrainer van ADO te worden. "Als je de eerste vrouw bent die een professioneel mannenteam coacht, dan komt er een hoop bij kijken, hoe we daar dan mee om zouden moeten gaan. Hoe je het wendt of keert: dat zal veel teweeg brengen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen