Hoedt denkt na over terugkeer Eredivisie en Oranje

14 maart 2020, 09:37

Wesley Hoedt staat open voor een terugkeer naar de Eredivisie. De verdediger van Antwerp FC hoopt in de nabije toekomst voor een Nederlandse topclub uit te komen en droomt ook nog van een herkansing bij Oranje.

De verdediger speelt op huurbasis voor de Belgische club, na wisselvallige periodes bij SS Lazio, Celta de Vigo en Southampton. In België is Hoedt een gewaardeerde kracht. Al had hij vooraf zijn twijfels, vertelt de centrale verdediger tegenover Voetbal International. "Het was niet zo dat ik blind wilde tekenen. Als je bij Southampton onder contract staat en ervoor bij Celta en Lazio hebt gespeeld, is een transfer naar België een onverwachte en niet een meteen voor de hand liggende."

Oranje en Eredivisie

Een stap naar Nederland is voor Hoedt 'geen must', maar stiekem hoopt hij op een van de grote jongens uit de Eredivisie. "Als een Nederlandse topclub informeert, zou ik daar zeker over nadenken." En misschien dat hij dan ook in beeld komt bij bondscoach Ronald Koeman, die op de sterkbezette laatste linie zeker centraal veel te kiezen heeft. "Virgil van Dijk is de beste ter wereld, Matthijs de Ligt is een groot talent en dan zitten Stefan de Vrij en Nathan Aké nog op de bank. De bondscoach heeft veel te kiezen, maar terugkeren bij de selectie van Oranje is en blijft voor mij een ambitie", aldus Hoedt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen