Bosz snapt besluit volledig, maar had liever doorgespeeld

13 maart 2020, 21:24

Peter Bosz snapt maar al te goed dat de diverse competities zijn afgelast door heel Europa. Dat het Bayer Leverkusen – dat de laatste tien duels ongeslagen is en nog actief is in de Europa League, DFB-Pokal en het goed doet in de Bundesliga – niet goed uitkomt, erkende hij ook. "Wij hadden liever doorgevoetbald."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. Een punt wilde hij daar uiteraard niet van maken. "Want ik begrijp het absoluut als je ziet wat er allemaal aan de hand is", aldus de oefenmeester van Bayer Leverkusen, die de afgelasting wel zag aankomen. "Ik kreeg al wel signalen, maar je weet als trainer niet wat er zich allemaal afspeelt. Maar in andere landen was het al sneller besloten en ik kon me het dan ook goed voorstellen."

Hoe het nu verder gaat bij Bayer Leverkusen, weet de coach nog niet. "We hopen morgen (zaterdag) meer antwoorden te krijgen. We gaan kijken wat voor Bayer het beste is en gaan zo goed als kwaad proberen te plannen", zei Bosz, die met zijn selectie nog niet getest is op het coronavirus. "Maar je kunt vrij snel zien hoe ziek je bent. Dat is nog niet het geval, gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen