Vitesse
1 – 0
FC Utrecht

'Bogarde wordt toegevoegd aan de technische staf Ajax'

'Bogarde wordt toegevoegd aan de technische staf Ajax'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 maart 2020 – Winston Bogarde heeft veel indruk gemaakt op de technische staf van Ajax en wordt daarom definitief toegevoegd aan de staf van trainer Erik ten Hag. De voormalig voetballer was de vervanger van de mogelijk met corona besmette assistent Christian Poulsen tegen sc Heerenveen en deed dat dusdanig goed, dat hij blijvend onderdeel uit gaat maken van de technische staf.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Bogarde nam de honneurs waar tegen sc Heerenveen, omdat Poulsen – die inmiddels weer terug is bij Ajax – in quarantaine zat. Volgens de ochtendkrant liet Bogarde zich meteen gelden op de bank en ging hij 'veelvuldig en nadrukkelijk' in gesprek met de hoofdcoach van Ajax tijdens het gewonnen duel in het Abe Lenstra Stadion.

Lees ookPoulsen keert na week in thuisisolatie terug bij Ajax 

Bogarde was assistent-trainer bij Jong Ajax dit seizoen en ook daar waren ze zeer tevreden over de inbreng van de voormalig speler van onder andere Ajax, AC Milan, FC Barcelona en Chelsea. Bogarde heeft sinds 2011 zijn trainersdiploma en werd dat jaar al benaderd door Ajax om aan de slag te gaan als jeugdtrainer.

Reacties

gerelateerd