Bankzitter Haspolat boekt belangrijke zege met Kasimpasa

13 maart 2020, 20:04

Dogucan Haspolat (op archiefbeeld) heeft met Kasimpasa een belangrijke overwinning geboekt vrijdagavond. De middenvelder had daar zelf overigens geen aandeel in, want hij bleef negentig minuten op de bank. Door de drie punten stijgt het team naar een veilige plaats in de Süper Lig. Bij het andere duel in de Turkse competitie kwam voormalig Telstar-spits Gerson Rodrigues tot scoren.

Kasimpasa maakt een moeilijk seizoen door en stond voorafgaand aan de wedstrijd op de zestiende plaats onder de streep. De laatste drie duels werd er al niet verloren (twee keer winst, één keer gelijk) en dankzij Bengali-Fodé Koita werd er ook vrijdagavond gewonnen. Hij maakte na twee minuten het openingsdoelpunt en maakte vervolgens in blessuretijd ook het beslissende doelpunt. Haspolat bleef negentig minuten op de bank en zag ploeggenoot Ricardo Quaresma wel invallen.

De zege weegt extra zwaar, omdat nummer zeventien Ankaragücü ook won vrijdagavond. Haspolat kwam sinds zijn overgang naar Turkije tot vijf officiële optredens. Turkije is een van de landen waar ondanks de corona-uitbraak nog wel gevoetbald wordt.

Overige uitslag:

Ankaragücü 2-1 Rizespor

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen