Emnes keert niet terug naar Turkije: "Het is een vage situatie"

Emnes keert niet terug naar Turkije: "Het is een vage situatie"

13 maart 2020 – Marvin Emnes (op archiefbeeld) leeft in onmin met Akhisarspor. De 31-jarige aanvaller heeft met de Turks club een conflict over zijn contractsituatie en staat daardoor al een jaar stil. De Rotterdammer is weer in Nederland en zal niet terugkeren naar Turkije.Twee en een half jaar geleden tekende Emnes een contract voor drie seizoenen bij Akhisarspor. Het conflict ontstond toen de aanvaller een nieuwe verbintenis weigerde. Door het conflict voetbalt hij niet, maar kan hij ook niet van club veranderen. "Akhisarspor zegt dat ik een contract heb, maar ik zeg dat ik geen contract heb. Het is een vage situatie, vertelt hij tegen RTV Rijnmond.

Heel veel over zijn situatie wil hij niet kwijt. "Maar wat ik wel kan meegeven, is dat er dingen niet op papier staan. Als je ergens een contract tekent, dan krijg je te maken met regels. Dan moeten de speler en de club daar aan houden. In dit geval is het vanuit de kant van de club op vele manieren niet gebeurd", aldus de aanvaller, die komende zomer transfervrij is. Langer bij Akhisarspor blijven zit er niet in. "Er zijn dingen voorgevallen waarom ik niet meer naar die club terug ga."

Emnes speelde in Nederland bij Sparta Rotterdam. Daarna kwam hij uit voor Middlesbrough, Swansea City, Blackburn Rovers, Akhisarspor en Vancouver Whitecaps.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020

  3. zondag 29 maart 2020