Bosz genoot van sfeer in Schotland: "Wil niet zonder fans spelen"

13 maart 2020, 14:33

Peter Bosz speelde met Bayer Leverkusen voorlopig één van de laatste duels die in de Europa League werd afgewerkt. Met de Duitse ploeg won hij in achtste finale donderdag met 1-3 bij Rangers FC in een duel waarbij de fans gewoon aanwezig mochten zijn. Bosz genoot van de atmosfeer.

"Ik wil iedereen bedanken voor deze sfeer", zei Bosz na afloop in de mixed zone, waar hij zich ook op de fans van Rangers concentreerde. "Zij hebben zich echt laten zien, het was een plezier om hier te spelen." Bosz zal met Leverkusen voorlopig niet in actie komen. Maandag stond het uitduel met Werder Bremen op het menu, maar die is door de lokale autoriteiten verboden. De competitie gaat daarna weken op slot, waardoor er lang niet gespeeld zal worden.

Bosz heeft dat liever dan wedstrijden afwerken zonder supporters. "De fans horen erbij, ik wil niet zonder hen spelen. Professioneel voetbal is er voor de supporters. Als zij er niet zijn, is er geen reden om te spelen. We spelen niet voor onszelf, maar voor de fans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen