Premier League volgt andere competities en ligt tot 3 april stil

13 maart 2020, 12:08   Bijgewerkt: 13 maart 2020, 12:44

De Premier League ligt de rest van de maand stil. Afhankelijk van ontwikkelingen rondom het coronavirus, wordt er vanaf 4 april weer gevoetbald in Engeland. Grote competities als de Serie A, La Liga en Ligue 1 namen deze maatregel ook al. De Premier League kon niet anders dan dit besluiten vanwege meerdere besmettingen binnen de competitie.

Van Arsenal-manager Mikel Arteta en Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi (Chelsea) is bekend dat zij het virus onder de leden hebben. Ook bij Everton is een nog onbekende speler besmet. Daarnaast zit Benjamin Mendy van Manchester City in quarantaine vanwege een coronageval in zijn omgeving, hebben drie spelers van Leicester City symptomen van het virus getoond en zit bij Bournemouth onder meer keeper Artur Boruc in isolatie.

In heel Engeland wordt niet gevoetbald. Ook de lagere divisies in Engeland stoppen voorlopig. Daartoe behoren onder andere het Championship en de vrouwencompetitie. De maatregel betekent tevens dat de kwartfinales in de FA Cup verschoven worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen