Ook Chelsea-talent Hudson-Odoi test positief op coronavirus

13 maart 2020, 07:45   Bijgewerkt: 13 maart 2020, 08:27

Nog een coronageval in de Premier League. Donderdag werd al duidelijk dat drie Leicester City-spelers het coronavirus onder de leden hebben, net als Arsenal-trainer Mikel Arteta en dat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/364949/manchester-city-verdediger-mendy-in-quarantaine-geplaatst/,_blank,Benjamin Mendy] van Manchester City in quarantaine moet vanwege een geval in zijn familie. Daar is vrijdag nu ook Callum Hudson-Odoi (19) van Chelsea bijgekomen.

Dat bevestigt zijn werkgever via de eigen kanalen. De positieve test kwam donderdagavond in het bezit van Chelsea, dat direct op actie is overgegaan. Al het Chelsea-personeel dat recent contact heeft gehad met de Engelse aanvaller, moet in zelfisolatie. Het zijn de gebruikelijke maatregelen. Dat geldt dus voor de complete eerste selectie, de technische staf en enkele leden van de overige begeleiding.

'We verwachten dat personeel dat geen contact met hem heeft gehad, in de komende dagen terug zal keren bij Chelsea', schrijft de club. Ondertussen zal het gedeelte van het trainingscentrum waar de eerste selectie werkt, gesloten blijven. De rest van het complex zal wel open blijven, net als Stamford Bridge. Opmerkelijk is dat de FA de Premier League voor komend weekend nog altijd niet heeft afgelast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen