De Jong: "Had er begrip voor gehad als duel eruit was gegooid"

12 maart 2020, 14:18

Zoals het nu staat gaat los van vier duels die in Brabant gespeeld zouden worden, alle voetbalwedstrijden in de Eredivisie en de Eerste Divisie 'gewoon' door. Dat betekent dat koploper SC Cambuur het vrijdag op eigen veld op gaat nemen tegen NAC Breda. Trainer Henk de Jong denkt er het zijne van.

Ook in Leeuwarden is het coronavirus momenteel het gesprek van de dag. "Ik had er begrip voor gehad als de wedstrijd eruit was gegooid'', zegt De Jong tegen de Leeuwarder Courant. "Maar we hebben geschakeld, anders zitten we met de kop te veel bij corona.'' Opmerkelijk is dat er 300 NAC-fans vanuit Breda meekomen naar Leeuwarden. "Het moet niet in je groep komen, want dan is het zeker eerst gebeurd. Ik denk er wel over na."

Cambuur won maandag met 0-3 bij Jong AZ en moet vrijdag dus alweer aan de bak. Het zijn pittige tijden, vindt De Jong die met zijn ploeg vier punten voorsprong heeft op De Graafschap. "We zijn in vorm, maar het vergt wel veel van de jongens", zegt de coach. Cambuur heeft de laatste zeven duels op rij gewonnen in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen