'Juventus en Internazionale moeten beide in isolatie'

12 maart 2020, 00:11

Uit Italië komen berichten dat Juventus én Internazionale in isolatie moeten voor het coronavirus. Inter heeft al laten weten dat het alle activiteiten stil legt. Juve maakte woensdagavond bekend dat hun speler Daniele Rugani positief heeft getest op het virus. De club van Matthijs de Ligt speelde afgelopen zondag tegen Internazionale.

La Repubblica komt met het bericht dat Juve en Inter het contact met de buitenwereld tijdelijk moeten verbreken. Rugani kwam weliswaar niet in actie tegen Inter, maar maakte hij ook contact met stafleden en spelers van de tegenstander. Inter laat in een korte verklaring weten dat het alle activiteiten tot nader order stil legt. De club onderneemt stappen om op alle noodzakelijke procedures voorbereid te zijn.

Vanwege de pandemie werd de Italiaanse kraker in Turijn al achter gesloten deuren gespeeld. De nieuwe ontwikkelingen maken de kans levensgroot dat er een streep gaat door Juve's return van volgende week in de Champions League tegen Olympique Lyon. Het Europa League-duel van Inter met Getafe werd voor morgen al geannuleerd. De Italiaanse competitie lag sowieso stil tot 6 april. Daarvoor staat nog wel een interlandperiode op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen