Gisteren gemist: corona in selectie Juve, Liverpool uitgeschakeld

12 maart 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 11 maart.

Juventus-speler Rugani positief getest op coronavirus

Het coronavirus is vastgesteld in de selectie van Juventus. Daniele Rugani heeft een positieve test afgelegd, meldt de Italiaanse club via de officiële kanalen. De verdediger trainde de afgelopen dagen gewoon mee en lijkt de kans groot dat hij niet de enige is binnen Juventus.

'Juventus en Internazionale moeten beide in isolatie'

Uit Italië komen berichten dat Juventus én Internazionale in isolatie moeten voor het coronavirus. Inter heeft al laten weten dat het alle activiteiten stil legt. Juve maakte woensdagavond bekend dat hun speler Daniele Rugani positief heeft getest op het virus. De club van Matthijs de Ligt speelde afgelopen zondag tegen Internazionale.

Atlético Madrid schakelt Liverpool uit na krankzinnige verlenging

De Champions League krijgt dit seizoen een nieuwe winnaar. Op Anfield werd titelhouder Liverpool onttroond na een spektakelstuk tegen Atlético Madrid. Via Georginio Wijnaldum had Liverpool lang de 1-0 voorsprong op zak en na een snelle goal van Roberto Firmino in de verlenging leken de Engelsen de comeback compleet te maken na de nederlaag in de eerste wedstrijd. Maar twee verrassende goals van invaller Marcos Llorente en een late treffer van Alvaro Morata bezorgden Atlético toch nog een plek in de kwartfinale, waar ze op basis van het spelbeeld en de kansen lange tijd eigenlijk geen recht op hadden: 2-3.

PSG beëindigt vloek en plaatst zich voor kwartfinale

Paris Saint-Germain is er woensdagavond in geslaagd om voor het eerst in vier jaar de kwartfinales van de Champions League te bereiken. In een leeg Parc de Princes won de ploeg van Thomas Tuchel met 2-0 van Borussia Dortmund. Dat was voldoende om de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te poetsen.

Ajax ziet toekomst in verhuurde Botman (20) en verlengt contract

Ajax ziet toekomst in Sven Botman. De Amsterdammers verlengen het contract van de twintigjarige verdediger, die dit seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen speelt. Zijn nieuwe verbintenis loopt door tot de zomer van 2023. Het oorspronkelijke contract van Botman liep een jaar eerder af.

Overzicht: al het nieuws over het coronavirus in de voetbalwereld

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen