Liverpool heeft Henderson terug, Mbappé op bank PSG

11 maart 2020, 20:22   Bijgewerkt: 11 maart 2020, 20:29

Liverpool heeft Jordan Henderson terug voor het cruciale Champions League-duel met Atlético Madrid. Ook Andy Robertson maakt zijn rentree bij de titelverdediger, waar Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum eveneens een basisplaats hebben. Doelman Alisson Becker ontbreekt wel bij de Engelsen.

Henderson moest de laatste drie competitiewedstrijden en het FA Cup-duel met Chelsea van Liverpool door een blessure laten schieten. Juist tijdens de afwezigheid van de captain kwam de klad erin bij The Reds. Er waren nederlagen tegen Watford (3-0) en Chelsea (2-0). Tevens werd er moeizaam gewonnen van West Ham United (3-2) en Bournemouth (2-1).

Tegen Bournemouth werd Robertson uit voorzorg buiten de selectie gehouden. De linksback verschijnt tegen Atlético gewoon aan de aftrap. Alisson doet dat niet. Van de sluitpost werd vorige week duidelijk dat hij de return in de achtste finale van de Champions League zou missen. Zijn vervanger is Alisson.

Mbappé op de bank

Bij Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund is Kylian Mbappé niet fit genoeg om te starten. Door ziekte kon de Franse aanvaller niet trainen en start hij in het lege Parc des Princes op de bank. Vanwege de symptomen werd Mbappé ook getest op het coronavirus, maar dat leverde een negatieve uitslag op. Zijn vervanger tegen Dortmund is Pablo Sarabia.

Opstellingen

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané

Atlético Madrid: Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Lodi; Correa, Saul, Partey, Koke; Costa, Joao Felix

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat; Paredes, Gueye; Di Maria, Neymar, Sarabia; Cavani

Borussia Dortmund: Bürki; Piszczek, Hummels, Zagadou; Hakimi, Witsel, Can, Guerreiro; Sancho, Haaland, Hazard

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen