Koopmeiners en Wijndal verrast door oproep van Koeman

11 maart 2020, 14:30

Owen Wijndal en Teun Koopmeiners waren verrast met hun oproep voor het Nederlands elftal. Hoewel het duo recentelijk een goed gesprek voerde met bondscoach Ronald Koeman, hadden ze beide de oproep niet direct zien aankomen. "Ik had het niet verwacht", glimlachte de captain van AZ.

Op het clubkanaal werd hem gevraagd naar de eerste reactie na zijn oproep. "Een enorm mooie waardering, ik ben er heel erg blij mee", zei Koopmeiners, die recentelijk al mooie woorden kreeg in een persoonlijk gesprek met de bondscoach, die op bezoek was in Alkmaar. "Maar dat koppelde ik niet gelijk aan de voorselectie. Maar ik heb er een positief gevoel aan overgehouden. Ik heb mijn vrienden, ouders en opa meteen geïnformeerd."

Lees ookIhattaren

Ook Owen Wijndal zag zijn oproep niet aankomen. "Nee, ik hield er geen rekening mee, want ik ben nog nooit eerder geselecteerd. Het kwam als een verrassing", aldus de linksachter. "Nu wil ik bij de definitieve selectie komen. Maar eerst focus ik me op VVV-Venlo zondag, daarna hoor of zie ik het wel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen