Mourinho: "Bankzitters Leipzig zouden bij ons in de basis staan"

11 maart 2020, 10:37

José Mourinho berust in de uitschakeling van Totttenham Hotspur in de Champions League door RB Leipzig. De ploeg van de Portugese manager ging dinsdagavond ook in de return onderuit tegen de Duitse tegenstander. Na de 0-1 nederlaag in de heenwedstrijd verloor Spurs in de Red Bull Arena met 3-0.

De nederlagen zijn volgens Mourinho wel te verklaren. Hij wijt de de uitschakeling aan de vele blessures bij Tottenham Hotspur. Zo kon de oefenmeester niet beschikken over Steven Bergwijn, Ben Davies, Harry Kane, Davinson Sánchez, Moussa Sissoko and Heung-min Son. "We hebben veel problemen en dat maakt het heel moeilijk. Ik was positief omdat ik dat moet zijn, maar de realiteit is anders", zei hij op de persconferentie na de wedstrijd.

Leipzig verdiende het om door te gaan naar de kwartfinale, stelt Mourinho. "Dat is duidelijk. Ieder team ter wereld zou het moeilijk hebben als vijf of zes vaste waarden ontbreken. Zo simpel is het. Alle spelers die bij Leipzig op de bank zaten, zouden op dit moment bij mij spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen