'Feyenoord wil deze week contract met Kökcü verlengen'

'Feyenoord wil deze week contract met Kökcü verlengen'

11 maart 2020 – Feyenoord gaat komende week een poging wagen om het contract van Orkun Kökcü te verlengen. De Rotterdammers willen de middenvelder dolgraag belonen voor zijn doorbraak in het eerste team. Arsenal en Sevilla volgen de onderhandelingen gespannen, omdat ze beide interesse hebben in het talent.Dat schrijft Voetbal International. In april 2019 tekende Kökcü een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2023 in De Kuip houdt, maar toen was zijn doel om een basisplaats te veroveren. Dat is onder Dick Advocaat meer dan gelukt en is hij zelfs een belangrijke kracht geworden. Als het aan de ervaren coach ligt, blijft het talent voorlopig actief bij Feyenoord.

Lees ook: 'Kökcü zeer in trek, Feyenoord wil contract openbreken'

In de Engelse media wordt Kökcü al vaker gelinkt aan Arsenal. Begin februari zouden The Gunners ruim vijftien miljoen euro over hebben voor het talent, dat bedrag was volgens de geruchtenmedia afgelopen week al bijna tien miljoen euro hoger. Omdat hij mogelijk furore maakt op het EK, wil Feyenoord het liefst niet wachten op dat toernooi.

Als de onderhandelingen over een nieuwe contract stuklopen, is de kans dat Feyenoord hem deze zomer verkoopt, groot. Kökcü speelde al 47 wedstrijden in het eerste team van de Rotterdammers, waarin hij zevenmaal scoorde en tien assists gaf. Inmiddels speelde hij ook al twee officiële interlands voor Turkije.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020