Bayern tegen Chelsea wordt gespeeld achter gesloten deuren

Bayern tegen Chelsea wordt gespeeld achter gesloten deuren

10 maart 2020 – Bayern München tegen Chelsea in de Champions League wordt volgende week woensdag, op 18 maart, achter gesloten deuren gespeeld. Dat heeft de Duitse club dinsdag wereldkundig gemaakt. Dat heeft alles te maken met het coronavirus.Een grote verrassing is dat niet, aangezien eerder vandaag al bekend werd dat de Duitse regering besloot om alle (sport)evenementen tot midden april af te werken zonder publiek. Voor komend weekend werd al besloten om heel veel duels zonder toeschouwers te spelen, inmiddels is dat zelfs verboden door de overheid. Woensdag wordt bijvoorbeeld de Rheinderby gespeeld zonder publiek, net als de Rivierderby van komend weekend.

Competitiebaas Christian Seifert liet maandag al weten dat wedstrijden met toeschouwers in Duitsland niet realistisch is de komende weken, maar helemaal officieel was dat besluit nog niet. Inmiddels geldt het dus niet alleen voor het Duitse voetbal, maar voor alle grotere evenementen.

Bij Bayern tegen Chelsea van volgende week zit er overigens niet zoveel spanning meer op, aangezien de Duitsers in Londen al met 0-3 wonnen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 6 april 2020

  2. zondag 5 april 2020