PSV weet toptalent Madueke langer aan zich te binden

10 maart 2020, 17:45

PSV is erin geslaagd het contract van Noni Madueke te verlengen. Het Engelse toptalent, die vandaag (dinsdag) zijn achttiende verjaardag viert, ligt tot de zomer van 2024 vast in Eindhoven. "Sinds ik hier ben, merk ik aan alles dat dit de beste plek is om me te ontwikkelen. Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld hier langer te blijven", aldus Madueke.

De behendige aanvaller werd anderhalf jaar weggeplukt bij Tottenham Hotspur en heeft zich in Eindhoven razendsnel ontwikkeld. Inmiddels heeft hij vier wedstrijden in het eerste elftal gespeeld, waarvan één als basisspeler. Dat was afgelopen zondag tegen FC Groningen (0-1 winst). "Ik heb hier al veel moois gekregen", zegt Madueke op het clubkanaal van PSV. "Van de stappen die ik zette onder mijn jeugdtrainers tot mijn eerste minuten in het eerste. Ik ben met grote sprongen vooruitgegaan en dit nieuwe contract is een prachtige volgende stap. Het zorgt voor nog meer motivatie om iedere dag het beste uit mezelf te halen."

Het was een publiek geheim dat PSV wilde verlengen met de Engelsman. "Noni is een voorbeeld voor de talenten uit onze opleiding, maar ook voor andere Engelse toptalenten", aldus technisch manager John de Jong. "Wij stippelen met onze talenten een traject uit met zicht op PSV 1. De spelers zelf hebben vervolgens de sleutel in handen. Vanaf het begin was er de overtuiging dat Noni het traject succesvol zou doorlopen. Bij ons, maar vooral ook bij hem zelf. Hij koppelt talent aan de wil om te werken en weet tegelijkertijd dat dit pas het begin is. Dit nieuwe contract heeft Noni echt zelf verdiend. Bij ons is kwaliteit leidend, niet leeftijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen