'Feyenoord wil Karsdorp overnemen: vooralsnog forse vraagprijs'

10 maart 2020, 17:32

Feyenoord overweegt om Rick Karsdorp blijvend over te nemen van AS Roma. De rechtsachter begint steeds beter te presteren bij de Rotterdammers, die daarom wel brood zouden zien in een langer verblijf van de huurling. De Romeinen willen graag van het hoge salaris van de Nederlander af, maar willen ook een forse transfersom bij een permanente overgang.

Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans. De belangrijkste sportkrant van Italië meldt dat de club minimaal de helft van het betaalde bedrag in 2017 – liefst veertien miljoen euro – wil hebben voor Karsdorp. Normaliter kan Feyenoord aan die vraagprijs lang niet voldoen, maar aangezien de back twee miljoen euro er seizoen verdient in Rome, willen ze in Italië mogelijk wel water bij de wijn doen.

Zeker is dat hij mag vertrekken bij AS Roma, waar hij mede door blessureleed slechts tot slechts vijftien optredens in het eerste kwam. Omdat hij niet meer in beeld was voor een vaste plek in het eerste team, werd hij dit seizoen verhuurd aan Feyenoord. Daar maakt hij na een moeizaam begin – mede door blessureleed – inmiddels een uitstekende indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen