Barça - Napoli zonder publiek, Rheinderby ook voor lege tribunes

Barça - Napoli zonder publiek, Rheinderby ook voor lege tribunes

10 maart 2020 – De return in de achtste finale van de Champions League tussen FC Barcelona en Napoli wordt volgende week ook zonder supporters afgewerkt. Vanwege het coronavirus werden al veel duels zonder publiek gespeeld – of dat staat te gebeuren. Dit treffen in het miljardenbal is de volgende in dat inmiddels lange rijtje.Daarmee blijven de tribunes massaal leegstromen voor de Champions League-wedstrijden. In Catalonië zijn ze bang dat er anders mensen besmet worden door de aanwezigheid van Italianen, die in eigen land geen grote evenementen meer mogen bezoeken of organiseren en vrijwel allemaal binnen moeten blijven. 

De Serie A werd eerder al volledig platgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. In de Europa League zijn duels verplaatst en deels zonder publiek gespeeld vanwege de uitbraak.

Rheinderby
Ook de Rheinderby tussen Borussia Mönchengladbach en 1. FC Köln wordt woensdag zonder toeschouwers gespeeld. Bij het duel in de Bundesliga zijn geen fans welkom: later vandaag (dinsdag) wordt besloten of dat voorlopig voor alle wedstrijden in Duitsland het geval gaat zijn. Vooralsnog is dat in Nederland nog niet aan de orde, al lijkt dat een kwestie van tijd.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 maart 2020

  2. vrijdag 27 maart 2020