Mogelijk einde seizoen voor Grot bij Vitesse na meniscusblessure

10 maart 2020, 10:42

Jay-Roy Grot moet vrezen de rest van het seizoen te moeten missen. De Vitesse-huurling heeft een meniscusblessure opgelopen na zijn winnende doelpunt tegen FC Twente (1-0) afgelopen weekend en moet worden geopereerd. Mogelijk betekent het daarom dat hij niet meer aansluit bij de selectie van Edward Sturing.

Dat laat Vitesse weten op de clubsite. Uit het onderzoek is gebleken dat hij schade heeft aan zijn meniscus en dus geopereerd moet worden. Daarna volgt nog een herstelperiode, waarvan het zal afhangen of hij nog in actie kan komen. De van Leeds United gehuurde aanvaller speelde dit seizoen 25 officiële wedstrijden, was tweemaal trefzeker en gaf één assist.

Lees ook: Matchwinner Grot nam mental coach in de hand voor tegenslagen

Aan het einde van dit seizoen keert hij terug bij de Championship-club, waar hij nog een contract tot en met 2021 heeft. Het moment van uitvallen van Grot is zeer vervelend, aangezien hij eindelijk weer eens een goede invalbeurt had namens de Arnhemmers. Bij zijn invalbeurt tegen FC Twente werd hij nog uitgefloten, maar ging na zijn blessure onder luid applaus het veld af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen