EL-duel Basel - Eintracht naar een nog onbekend moment

10 maart 2020, 10:11   Bijgewerkt: 11 maart 2020, 19:37

De Europa League-wedstrijd tussen FC Basel en Eintracht Frankfurt is verplaatst. Het duel wordt normaliter niet volgende donderdag gespeeld en eveneens niet in de Zwitserse stad afgewerkt. Waar en wanneer er wel wordt gevoetbald, is en wordt niet gecommuniceerd.

Volgens FC Basel was een wedstrijd zonder publiek geen optie, omdat er dan alsnog honderden fans naar het stadion zouden komen van de uit- en thuisclub. Daarom is er gekozen om datum en tijd niet te communiceren van de retyrb in de achtste finale van de Europa League. De verwachting is dat Zwitserland onderkomen zal bieden voor de wedstrijd.

Er zullen de komende week nog meer Europese wedstrijden in een leeg stadion worden gespeeld. Zo is dinsdag geen publiek welkom bij de Champions League-clash tussen Valencia en Atalanta. Een dag later wordt Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund achter gesloten deuren afgewerkt. Donderdag worden Inter tegen Getafe, Sevilla - AS Roma en Olympiakos - Wolverhampton Wanderers zonder fans gespeeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen