Spoorboekje: krakers in Champions League en corona-update

Spoorboekje: krakers in Champions League en corona-update

11 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 11 maart.
Nieuws

Corona-overleg Nederland
In Duitsland, Italië en Spanje zijn serieuze maatregelen genomen tegen het coronavirus. Wedstrijden worden afgewerkt zonder publiek en sommige duels zelfs helemaal afgelast. In Nederland wordt er ook naar dergelijke scenario's gekeken en vandaag vindt er een overleg plaats, waarin knopen worden doorgehakt. 

Wedstrijden

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund (21.00 uur)
Kan Paris Saint-Germain eindelijk eens hoge ogen gooien in de Champions League? Dat is de grote uitdaging dit seizoen, helemaal nu Neymar in de belangrijke fase van het miljardenbal eindelijk eens fit is. Domper is dan ook dat achter de inzetbaarheid van Kylian Mbappé een serieus vraagteken staat. Hij kampte met een keelontsteking en trainde de laatste dagen niet mee...

Liverpool – Atlético Madrid (21.00 uur)
Jürgen Klopp staat voor een zware uitdaging met Liverpool: in een mindere periode waarin The Reds zitten moet een vervelende 1-0 nederlaag worden weggespoeld op bezoek bij Atlético Madrid. De ploeg van Diego Simeone gaat alleen maar verdedigen, maar zal Alisson-vervanger Adrián ongetwijfeld ook een paar keer willen testen.

Voetbal op tv

20.30 uur: Manchester City – Arsenal, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Premier League-duel
21.00 uur: Paris Saint-Germain – Borussias Dortmund, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel
21.00 uur: Liverpool – Atlético Madrid, Veronica, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020