Frank de Boer heeft gewenste spits bij Atlanta binnen

Frank de Boer heeft gewenste spits bij Atlanta binnen

10 maart 2020 – Frank de Boer verwelkomt zijn gewenste aanvallende versterking bij Atlanta United. De Amerikaanse club heeft de 22-jarige JJ Williams transfervrij vastgelegd. Atlanta zocht een nieuwe spits vanwege de zware blessure van Josef Martinez. Door de beperkte MLS-regels kon er echter maar in een kleine vijver gevist worden.Carlos Bacca, Olivier Giroud en zelfs Klaas-Jan Huntelaar werden vorige week in verband gebracht met Atlanta. Het is echter de onbekende Williams geworden. Hij speelde vorig seizoen in de USL Championship - het tweede niveau in de Verenigde Staten - voor Birmingham Legion. MLS-ervaring deed hij daarvoor op bij Columbus Crew. Tot nu toe heeft de Amerikaan slechts zeven wedstrijden op het hoogste niveau in de benen.

"JJ stond in de voorbereiding op onze rader. We zijn verheugd dat we hem kunnen toevoegen aan de selectie. Hij heeft een sterk seizoen achter de rug en zal zorgen voor extra concurrentie", aldus technisch directeur Carlos Bocanegra op het clubkanaal Atlanta.

Lees ook: De Boer met Atlanta aan kop na zege op Locadia en Van der Werff

Desalniettemin zal het gemis van Martinez enorm zijn voor De Boer. De Venezolaan was vorig seizoen in de competitie 27 trefzeker. Maar in de eerste wedstrijd van dit seizoen raakte de goalgetter zwaar geblesseerd. Tegen Nashville liep hij een kruisbandblessure op.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020