Gisteren gemist: Serie A stilgelegd, fikse enkelblessure Bergwijn

Gisteren gemist: Serie A stilgelegd, fikse enkelblessure Bergwijn

10 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 9 maart.Italiaanse regering legt Serie A voorlopig stil vanwege coronavirus
Er wordt de komende tijd niet gevoetbald in de Serie A. Alle sportevenementen in Italië zijn tot in elk geval 3 april geschrapt, zo heeft de Italiaanse regering maandagavond bekendgemaakt. Daarmee heeft de regering het verzoek gehonoreerd dat het Italiaans Olympisch Comité (CONI) eerder op de dag deed.

'Vraagtekens rond oefenduels Oranje met VS en Spanje'
Het is nog onduidelijk of eind deze maand de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten (26 maart) en Spanje (29 maart) doorgang kunnen vinden. De KNVB heeft volgens De Telegraaf maandag vanwege de uitbraak van het coronavirus overleg gevoerd met diverse betrokken. De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de voetbalbond.

Mourinho vreest dat seizoen erop zit voor Bergwijn
Slecht nieuws voor Tottenham Hotspur én het Nederlands elftal. José Mourinho heeft maandagavond op de afsluitende persconferentie voor het Champions League-duel met RB Leizpig bekendgemaakt dat de enkelblessure van Steven Bergwijn behoorlijk ernstig is. De Portugees rekent dit seizoen niet meer op de 22-jarige aanvaller.

Werelddoelpunt Mühren leidt Cambuur naar volgende zege
SC Cambuur heeft maandagavond de zevende zege op rij geboekt door in Wijdewormer met 0-3 te winnen van Jong AZ. Robert Mühren leidde met een wonderschone treffer de ruime overwinning in. De Leeuwarders blijven door de zege ruim aan kop in de Eerste Divisie. NEC won door een laat doelpunt met 1-2 bij Jong FC Utrecht.

'PSV bindt toptalent Madueke tot de zomer van 2025'
De toekomst van Noni Madueke ligt in Eindhoven. Het zeventienjarige toptalent uit Engeland staat op het punt zich tot en met de zomer van 2025 te verbinden aan PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het management van Madueke en PSV zijn tot een concept-akkoord gekomen en werken nu de laatste details uit.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020