'Mourinho schetste worstcasescenario over blessure Bergwijn'

10 maart 2020, 00:00

De paniek rond de enkelblessure van Steven Bergwijn is voorbarig, stelt De Telegraaf. Volgens het dagblad heeft Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho alleen het worstcasescenario willen schetsen. De Portugese manager vertelde maandag dat hij vreesde Bergwijn dit seizoen niet meer te kunnen gebruiken.

Als Bergwijn daadwerkelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen voor Tottenham Hotspur heeft gespeeld, dan komt voor de aanvaller ook het EK in gevaar. Er is echter nog geen duidelijkheid over de exacte ernst van de blessure van de voormalig PSV'er. Uit navraag blijkt dat Bergwijn zijn enkel in elk geval niet heeft gebroken. Hij kreeg afgelopen weekend tegen Burnley (1-1) een behoorlijke tik, maar door de zwelling is nog onduidelijk of zijn enkelbanden helemaal of slechts gedeeltelijk gescheurd zijn. Volgens De Telegraaf ligt het niet voor de hand dat Bergwijn maanden uit de roulatie is.

Dat zou goed nieuws zijn voor bondscoach Ronald Koeman, die de voorbije maanden ook Memphis Depay en Donyell Malen zware blessures zag oplopen. Of zij er komende zomer bij zijn, is nog onduidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen